• ESsweet GrooVia aanbieding
  • kennismakingspakket
  • 2 zakjes tafelzoetstof
header4

ESstevia - specialist in zuivere stevia

ESstevia biedt u haar “zoetstoffen van de toekomst” aan van natuurlijke oorsprong en zeer hoge kwaliteit. Steviolglycosiden bevatten geen suiker, geen calorieën, geen koolhydraten en hebben geen invloed op de bloedsuikerspiegel. Hiermee is het een zeer geschikte zoetstof voor diabetici. Ook mensen die graag willen afvallen kunnen onbezorgd steviolglycosiden gebruiken. Heerlijk zoet maar dan zonder de nadelige effecten.

ESstevia levert steviolglycosiden 100 % zuiver in poedervorm of als oplossing in water. Het zuivere poeder is geweldig zoet ( ongeveer 300 x zoeter dan suiker) en geschikt voor het zoeten van warme en koude dranken en om mee te bakken en koken.
Vloeibaar is handig te gebruiken in warme en koude dranken als koffie, thee, yoghurt maar ook in smoothies of jam. De zoetjes zijn er voor warme dranken. Om met steviolglycosiden te bakken is er GrooVia kristal. Het lijkt op suiker en is zelfs een kristal. Naast deze heerlijk zoete producten levert ESstevia nog tal van andere stevia producten, als tandpasta.


banner1

Nieuwste artikelen

ESstevia GrooVia zak 400 gr.

Speciaal bedoeld om gemakkelijk met stevia te kunnen bakken.

Verkoopprijs (incl. BTW):€ 14,00
Korting
BTW Bedrag:€ 0,79
Standaard prijs:

ESstevia GrooVia Kristal 400 gr. pot

Speciaal bedoeld om gemakkelijk met stevia te kunnen bakken.

Verkoopprijs (incl. BTW):€ 15,90
Korting
BTW Bedrag:€ 0,90
Standaard prijs: