• 2 zakjes tafelzoetstof
  • ESsweet GrooVia aanbieding
  • kennismakingspakket
header4

ESstevia VOF is een bedrijf, gespecialiseerd in steviaproducten. Wij houden ons bezig met in- en verkoop van stevia en steviagerelateerde producten. Wij im- en exporteren wereldwijd. In Nederland leveren wij kwaliteitsproducten aan zowel particulieren als aan bedrijven.

Steviolglycosiden, de zoetstoffen gewonnen uit het plantje stevia, worden sinds december 2011 in Europa ook in de supermarkt aangeboden. Hier zijn steviolglycosiden echter alleen verkrijgbaar gemengd met een veelal goedkope bulkstof als maltodextrine en dergelijke. Consumenten worden misleid doordat er groot stevia op de verpakking staat, terwijl men vooral een bulkstof, met een klein beetje steviolglycosiden aanschaft. ESstevia staat voor producten met steviolglycosiden in haar meest zuivere vorm en bovenal calorie- en koolhydraat vrij. 

ESstevia is in 2005 ontstaan als afsplitsing van Vita-Reform van der Snoek. Vita-Reform begon in 1998 met de verkoop van stevia in de vorm van ruwe bladeren en als extract. Na de afsplitsing is het assortiment steviaproducten enorm uitgebreid. Tevens is ESstevia bij haar oprichting direct lid geworden van EUSTAS (European Stevia Association). Mede door dit lidmaatschap is ESstevia op de hoogte van de ontwikkeling rond de toelating van stevia op de Europese markt.


logo home
De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en om de toegang tot onze website te analyseren. Als u het ermee eens bent, klikt u op ‘Ok’. Om cookies te weigeren, klikt u op ‘Weigeren’. Voor meer info in onze privacy verklaring klikt u op ‘Meer informatie’.