• ESsweet GrooVia aanbieding
  • kennismakingspakket
  • 2 zakjes tafelzoetstof
header4

Sinds kort mogen steviolglycosiden van de Europese Commissie ook hier gebruikt worden als zoetstof. Goed nieuws, want steviolglycosiden bevatten geen calorieën en zijn de perfecte suikervervanger voor diabetici en voor iedereen die wil afvallen. Bovendien kan het gemakkelijk gebruikt worden om te koken en te bakken.

Winiefred Van Killegem is fan van stevia en vertelt je alles wat je moet weten over dit zoete plantje. Over de geschiedenis, teelt, bestanddelen, gezondheidsvoordelen… En natuurlijk gaat ze er mee aan de slag in de keuken. Winiefred zoekt naar de lekkerste recepten met de steviadruppels, -poeder en -blaadjes.

Milkshakes, confituur, koekjes, pannenkoeken met zelfgemaakte choco, sangria, chocomousse: Winiefred maakte van elke zoete klassieker een variant met stevia! En

natuurlijk blijft ze eerst en vooral kruidenvrouw: verse kruiden en heerlijke specerijen mogen niet ontbreken in haar recepten. 

Auteur Winiefred Van Killegem
Foto’s Marc Wauters
64 blz – prijs 11.50€
Uitgeverij Davidsfonds Leuven
NUR 440
ISBN 9789058268211


alt 

De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en om de toegang tot onze website te analyseren. Als u het ermee eens bent, klikt u op ‘Ok’. Om cookies te weigeren, klikt u op ‘Weigeren’. Voor meer info in onze privacy verklaring klikt u op ‘Meer informatie’.